Dickens St

Grey Lynn, Auckland

A collaborative project with Pip Mawell Interiors to extend a beautiful villa in Grey Lynn. Keeping the existing villa with a new contemporary extention brings a new sense of character with open plan living and hints of classic detailing features. Spatial Studio focused on the design of the cabinetry, kitchen, scullery, laundry, bathroom and built in living units to create a sense of seamless design with the black, grey and white details. Pip Maxwell's added touch with lighting, materials and finishes to compliment the design detailing, softens the overall interior and style of this family home.

 

Testimonial 

"We couldn't recommend Kristen highly enough. From the first meeting she understood our needs and designed a stunning kitchen which was also very functional and practical for our growing family. She also designed cabinetry though out our home which again has a perfect balance of form and function, as well as bathroom and spatial layout. She was incredibly professional and knowledgeable, a great communicator answering our questions quickly though out, and an absolute pleasure to work with. We are absolutely thrilled with the result - thank you!"